Slagvaardig en volhardend
Betrouwbaar en energiek
Doelgerichte verbinding tussen management en werkvloer
Pragmatisch en resultaatgericht interim management
Ruime ervaring in bedrijfsleven en publieke sector

Contact

Geinteresseerd geraakt in de diensten van DLM, neemt u dan gerust contact met ons op.

Volg André Dijks op Linkedin en Twitter. 

 

 

André Dijks

Ik ben Andre Dijks, een interim manager die de taal van de werkvloer spreekt en mensen mee krijgt in een veranderende wereld.

Een interim manager met ruime ervaring en aantoonbaar zeer goede resultaten in vervanging, crisis- en change interim management, reorganisaties, fusies, positieverbetering, kostenverlaging, margeverbetering door het ontwikkelen van beleid, mensen en organisaties in de private en publieke sector.

Een bruggenbouwer, daadkrachtig en energiek ingesteld interim management met een uitstekend referentie kader in interim Logistiek, Inkoop en Supply Chain Management (SCM)

Een sterk communicatief ingestelde interim manager die graag zelfstandig en proactief zaken organiseert en regelt, een interim manager die sterk de voorbeeldfunctie uitstraalt en mensen het gevoel geeft dat ze erbij horen, maar ook mensen aanspreekt op houding en gedrag.

Een leider die mensen begeleid, coacht, zaken delegeert en empatisch vermogen koppelt aan flexibiliteit en sociale vaardigheden.

Met ruim 30 jaar ervaring in Logistiek, Inkoop en Supply Chain Management ervaring in US, Europa en het Midden-Oosten haal ik het beste uit mensen en organisaties en verhoog de productiviteit en synergie tussen directie, management en werkvloer.

 

Dijks Logistics Management

Andre Dijks is verbonden aan de Nederlandse Orde van Interim Managers www.nive.org